Hej!
Jag heter Tindra och det är jag som tillsammans med några av mina kompisar som kommer ge er en inblick i vårt konfirmandår.
 
I år är det bara en veckogrupp på 27 konfirmander. Ungefär lika många tjejer som killar. Vi träffas en gång i veckan. En typisk konfa träff är, först kommer vi till kyrkans hus kl 13:45 ungefär. Sen har vi lektion 1 i ca en timme innan det är dags för fika. Efter fikan har vi lektion två som brukar va i 45 minuter. Ibland är vi olika grupper och ibland inte, lite olika beroende på va temat för dagen är. Men när vi haft lektion två så har vi andakt. Andakten är en stor del i vår konfirmandundervisning. Ibland så får vi också va med och planera andakter, då sitter vi tillsammans ca fem konfirmander tillsammans med en ledare och planerar. Men oftast är det ledarna som sköter det.
 
Många av oss konfirmander har börjat gå på gudstjänster. Vi ska helst ha gått på sju styckna gudstjänster innan jul. Så därför kan ni se oss i kyrkan en del.
 
Idag när jag skriver detta så är det tacksägelsedagen, då prästen i kyrkan stått och pratat om hur viktigt det är att vi är tacksamma över det vi har. Så gudstjänster har hållits runt om i pastoratet.
 
Varje torsdag kommer en ny uppdatering om vad vi har arbetat med den veckans konfa träff.
 
Tack för att ni tar er tiden att läsa vad vi gör på våra träffar! Hoppas vi ses någon gång i kyrkan.
 
Ha en bra vecka!